TranceChill

Nettside for et av lydprosjektene til Fairmedia som har eksistert siden 2003.

TranceChill er et radioprogram som så dagens lys i desember 2003 på den internasjonale nettradiokanalen SuprNova.Radio. Nettsidene til programmet har alltid fulgt samme basisdesign.

I 2008 het nettadressen TranceChill.no og radiokanalen på den tiden var Radioplanet.

Nettsiden så da slik ut og hadde mange likheter med hvordan Radio 3 Norge også hentet informasjon, nemlig via Simple Machines Forum. Utformingen på denne nettsiden var basert på å gi folk tilgang til å ønske seg låter via en utfyllingsform på siden og se en spilleliste over tilgjengelige låter til enhver tid. «Set list» var en oversikt over tidligere spilte låter i tidligere sendinger. Fargene på nettsiden er beholdt i den nåværende versjonen.

I ingressen henvises til at dette designet er mye renere enn det gamle. Det er vanskelig å finne igjen helt hvordan det først så ut. Men her er iallfall et bilde av hvordan headeren så ut på det designet som var aktivt i tidlig 2007:

I begynnelsen av 2009 ble TranceChills nettside innlemmet i nettsidene til Radio 3 Norge og ble en underside på det domenet.

Men i 2013 gjenoppstod en egen nettside for programmet, og det er den du ser som fremhevet bilde til saken. Som du ser, er designet noen lunde det samme og et skjermbilde fra nyeste versjon nå, viser at basisen er beholdt, men at det nå faktisk er tilpasset mobil.

I 2019 ble designet enda mer mobiltilpasset med mer fokus på enkel tilgang til lytting av episoder og direktesendinger.

Nettsiden kan nås på trancechill.com