Fairmedia jobber stadig med prosjekter innen både webutvikling og lydproduksjon og på denne siden får du en oversikt over pågående og nylig avsluttede prosjekter.

Aktive prosjekter

Dette er Fairmedias for øyeblikket aktive prosjekter:

Vipers Kristiansand

Høsten 2017 ble Fairmedia engasjert som lydansvarlig under hjemmekampene i Aquarama. Vårt prosjekt består i å bidra til å opprettholde klubbens gode rykte som en av Norges beste arrangører. Dette innebærer musikk før, under og etter kampene og generell styring av lyd i idrettsanlegget i forbindelse med kampene.

KRS247

21. januar 2015 åpnet Kristiansands nye nettavis levert av Radio Sør. Fairmedia har fått hovedansvaret for det tekniske på siden, altså sørge for at de tekniske løsningene bak nettstedet fungerer som det skal. Det er selvfølgelig også produksjon av noen nettsaker og lydsaker.

TranceChill

Fairmedias eget radioprogram har fortsatt på en egen nettradiokanal etter nedleggelsen av Radio 3 Norge. Sendes i dag hver mandag klokken 22:00 på ETN.fm og hver fredag kl. 22:00 på Radio Sør.

Metro Sør

Fairmedia er veldig delaktige på webutviklingsfronten for lokalradioen Metro Sør, og var også veldig delaktig i vedlikehold og utvikling av nye løsninger da kanalen het Radio Ung.

Nylig avsluttede prosjekter

Her er våre nylige avsluttede prosjekter:

Radio 102

Et nytt samarbeid mellom Para AS og Fairmedia og et av Fairmedias største prosjekter til nå. Kunden ønsket å beholde store deler av sitt gamle artikkelarkiv. Dette innebar blant annet flytting av over 11 000 artikler som alle hadde ulike måter å inkludere brødtekst og lydfiler på. Det var også flere utfordringer knyttet til design og flytting av nettsiden, men etter hvert kom ting godt i gang og siden kunne lanseres. Denne var mye mer responsiv og fikk fremhevet sakene mye bedre enn det forrige designet. Designet hadde også muligheten til å skyve selve «radiobiten» til en ganske finurlig sidemeny som kunne hentes frem på alle sider med et klikk. Vi utfører fortsatt vedlikehold på denne.

Radio Randsfjord

Fairmedia laget en helt ny nettside basert på utseendet til Radio Sør og Radio Loland. Denne var mer responsiv og mer selvgående enn den forrige siden, som var statisk og var laget i et gratisprogram. Vi har utfører fortsatt vedlikehold på denne.

Tyrving IL – Friidrettsgruppen

Friidrettsgruppen til Tyrving IL ønsket i utgangspunktet å endre bilder som var i en karusell på forsiden. Etter en nærmere gikk, ble den karusellen skrotet og selve designet på forsiden ble oppfrisket til 2016. Vi utfører fortsatt vedlikehold på denne.

Propanspesialisten

Fairmedia bidro med noe av det tekniske for å få Propanspesialistens nye nettside på plass til den 2. januar 2016. Selve grovarbeidet ble gjort av Para AS, mens vi gjorde nødvendige tilpasninger som måtte til.

Radio Loland

Fairmedia og Para AS kunne 13. november 2015 lansere en helt ny nettside for en av samarbeidskanalene til Radio Sør. Denne var bygget på nesten samme design som KRS247 og Radio Sør, bare litt mer tilpasset det behovet som trengtes for radiokanalen. Radio Loland fikk også en helt ny nettradio som fungerte på alle plattformer.

Radio Sør

Fairmedia og Para AS kunne i midten av august 2015 vise frem en ny nettside for radiokanalen. Den forrige var en løsning bygget på PHP som ble oppdatert sist i 2010, men den bygget igjen på en løsning som stammet tilbake til iallfall 2006. Det ble først forsøkt et wordpresstema som var veldig fresht, men det ble skrotet til fordel for et som lignet på det som ble laget for KRS247 fordi det ga en bedre gjenkjennelsesfaktor.

Vektøy-Teknikk AS

Vårt andre samarbeid med Para AS som fungerte på omtrent samme måte som med Utleieprodukter.

Utleieprodukter

Vårt første samarbeid med Para AS hvor Fairmedia stod for kodingen og den tekniske biten bak hvordan siden skulle se ut, mens Para AS stod for feilfiksing, design og gode ideer til hvordan siden best kunne fremstå.

Radio 3 Norge

Fairmedia var veldig delaktige i utviklingen og driftingen av nettradiokanalen Radio 3 Norge. Vi hadde hovedansvaret for å produsere nettsider for kanalen fra august 2008 og frem til kanalen ble nedlagt 31. desember 2013.

JærRadioGruppen

I forbindelse med arrangementet «We Love The 90’s» som gikk av stabelen den 13. april 2012 i Sørmarka Arena i Stavanger, arrangerte lokalradioene Radio Sandnes, Radio Atlantic, JærRadioen, Radio Nordsjø og Radio Sunnhordland en konkurranse på Facebook. Fairmedia fikk i oppdrag å utvikle en påmeldingsside som kun var synlig for fans av kanalenes side på det sosiale nettstedet, og samtidig lage en side som var synlig for de som ikke var fans. Konkurransen hadde ukentlig trekning i helgeprogrammet «Helgens Utvalgte» og ble avsluttet den 13. april.

Legg igjen en kommentar