Nytt år, ny nettside for Vennesla-radio

I 2018 kunne Radio Loland feire 30 års jubileum. I 2021 kan kanalen feire med splitter ny nettside. Denne kan være prototypen til kommende nettsidedesign for lokalradioer i løpet av det nye året.

Radio Loland er en lokalradio som har eksistert siden 1988 og kanalen har siden 2014 hatt en nettside med et design som flere lokalradioer har brukt. På grunn av oppdateringer i WordPress og et ønske om en rendyrking av kanalens nettside, startet vi i Fairmedia arbeidet med å få på plass en ny nettside.

Der den gamle nettsiden var bygget på Presslayer sitt magasintema, så er den nye nettsiden bygget helt fra bunnen av og løst inspirert av måten vi løste det for Lokalradioene i Innlandet. På den gamle nettsiden var det mye fokus på publisering av artikler og nyhetssaker, det sist nevnte sluttet lokalradioen i Vennesla med i 2017.

Radio Lolands største styrke er mengden med lokale programmer på kanalen som produseres av kanalens frivillige medarbeidere. Fem kvelder i uken kan lytterne på FM, DAB og nett få med seg flere unike lokale programmer. I tillegg så har kanalen på dagtid et tilbud bestående av både lokalproduserte direktesendinger og ferdigprogrammer levert eksternt. Den nye nettsiden oppfyller et ønsker fra Fairmedia også om å få forsiden til å virke levende. Det gjør den ved at både nåværende program og nåværende låt oppdateres sømløst uten at man manuelt må oppdatere forsiden. I tillegg så oppdateres værmodulen sømløst med oppdatert vær for hele regionen som kanalen dekker på FM og DAB. Nettsiden gir også lytterne og de besøkende informasjon om radiobingoen umiddelbart som en del av blikkfanget på nettsiden.

Vi tror dette oppsettet kan være veldig bra for lokalradioene som ønsker å gi lytterne rask tilgang til sendeplan, låtinformasjon, nettradiospiller og radiobingoinformasjon.

Vi gratulerer Radio Loland med en helt splitter ny nettside som kan leve i flere år fremover.

Besøk nettsiden