Lokalradioportal for Innlandet

Denne våren gikk dørene opp for Radioene.no, en samlet lokalradioportal for alle lokalradioene i Innlandet, tidligere HedmarksRadioene.I forbindelse med fylkessammenslåingen mellom Hedmark og Oppland, skiftet også HedmarksRadioene As navn til Lokalradioene i Innlandet AS. I den anledningen ønsket de også å samle alle lokalradioene under én felles nettadresse. Dette for å gjøre det enklere å krysspublisere nyheter relevant for de ulike områdene av regionen, men også for å gi en mer samlet plass for alle lokalradioene.

Før Radioene.no ble lansert, hadde hver av lokalradioene hver sine nettadresser på egne domener, og for spesielt en av lokalradioene var det også en helt annen leverandør som stod bak nettsiden. Med lanseringen av den nye portalen, ble alle samlet på ett sted.

For oss i Fairmedia ble det en utfordring å sørge for at hver av lokalradioene kom frem med tanke på nyhetssaker, annonsering og relevant informasjon. Vi gratulerer de med en ny nettside og statistikken viser at folk setter pris på de nye sidene også.

Se selv på radioene.no

Legg igjen en kommentar