Lokalradio med responsivt design

Et nytt weboppdrag er nå fullført av oss i Fairmedia. Denne gangen gjaldt det en lokalradio på Østlandet som sårt trengte et design som passet bedre til en radiokanal og som ikke minst ville fungere på alle enheter.

Nettsiden Radio Randsfjord hadde fra før var ikke spesielt gammel, men den var laget i et gratisprogram som kan minne om FrontPage, nemlig Artisteer. Her kan du enkelt legge inn elementer som skal inn på siden, men du må forholde deg til ferdige maler og det er få tilpasningsmuligheter og du må via ulike omveier for å kunne justere HTML-kode direkte.

Gammelt design
Gammelt design

Det nye designet er basert på samme design som Radio Loland, Radio Sør og KRS247, men med visse tilpasninger og ikke minst ekstra funksjoner som passet bedre til kundens ønsker og ikke minst område. For første gang kunne Trafikkportalen endelig være komplett med sanntidsinformasjon for både buss og tog. I tillegg er Radio Randsfjord en kanal som dekker ganske mange byer og tettsteder spredt over et relativt stort område. Derfor var det viktig å kunne få frem informasjon om været akkurat nå for de ulike stedene.

Nytt i forhold til gammel side er en ryddigere opplisting av programoversikten, ansatte og ikke minst radiobingoen. Det er også et større radiopreg på siden ved å ha en oversikt over sist spilt midt på siden med lyttelinker til hver av låtene på de vanligste stedene som Spotify, Tidal og YouTube.

randsfjorddesign900x600
Nytt design

Kunde er fornøyd med jobben og vil samtidig få videre bistand fra oss med en supportavtale.

Se selv nettsidene på radiorandsfjord.no