Vi tilbyr nettsider innen WordPress og har over 20 års erfaring innen webutvikling.

Vi kan tilby forskjellige løsninger innen webutvikling. Du kan enten kontakte oss for et komplett oppdrag der vi lager en helt ny nettside fra bunnen av med et design du velger selv. Eller så kan du kontakte oss for mindre oppdrag som mindre endringer, tilpasninger eller flytting av nettsider. I tillegg tilbyr vi supportavtale til alle våre oppdrag.

Komplett løsning

Med en komplett løsning mener vi at du kontakter oss for å lage en helt komplett nettside med WordPress. Vi velger sammen et tema som du ønsker å bruke til din nettside og utveksler idéer og informasjon. Vi i Fairmedia gjør da hele jobben etter avtalt tid og med de spesifikasjonene som er ønsket. Vår erfaring innen komplette løsninger har vært varierte, men de siste oppdragene, som vi har vært alene om, har vært spesialtilpasninger av et ferdiglaget design tilpasset lokalradio med nettradiospiller.

Flytting av WordPress

Har du allerede laget en nettside i WordPress som ligger på et testområde, og du mangler kompetansen eller ikke ønsker å ta deg tid til å gjennomgå alt før en flytting av nettsiden til det endelige området, kan du kontakte oss. Vi har i de fleste oppdragene vi har laget, utviklet en testversjon på et eget nettområde først før vi flytter denne til det stedet den skal være. Det største flytteoppdraget vi hadde, innebar over 10.000 enkeltinnlegg som skulle tas vare på og tilpasses.  Vår måte å flytte nettsider på, innebærer full kontroll under hele prosessen. Dette kan føre til at det noen ganger kan foregå på tidspunkter utenfor vanlig arbeidstid, men erfaringen har vist at det er best å gjøre dette på tider der det er mindre sjanse for stor trafikk på nettsiden og at opplevelsen skal bli mindre bra.

Mindre endringer

Vi kan selvsagt også kontaktes i forbindelse med mindre prosjekter der det ikke er snakk om å gjøre om på en hel nettside eller lage en ny nettside fra bunnen av. Vi har lang erfaring og god kunnskap innen hva som kan fungere godt på en nettside og kan bistå med mobiltilpasning av eksisterende nettside, bedre utnyttelse av eksisterende tema eller feilsøking innen kode.

Andre oppdrag

Vi har også erfaring med forumkjerner som YaBB SE og Simple Machines Forum i tillegg til Facebook. Vi har over flere år nå tilbudt kontaktskjema som brukes i forbindelse med Facebook-konkurranser. Vi har også god erfaring med Facebook og kan bistå med opprydning av Facebook-sider og tilpasning av innhold til slike sider.

Kontakt oss