Med hver webløsning tilbyr vi en supportavtale. Og den kan være svært nyttig.

På samme måte som når du kjøper en mobil, så må du ha et mobilabonnement som gir deg det du trenger. Vår supportavtale gir deg et sikkerhetsnett ved at dialogen mellom deg og leverandøren håndteres av oss i Fairmedia. Hjemmesiden din ligger på et serverområde (hus) og dette leies av en leverandør (huseier). Vi fungerer som en megler som håndterer kommunikasjonen mellom deg og leverandøren. På den måten trenger du kun å overholde avtalene du har med leverandøren og oss, så vil vi sørge for at hjemmesiden din fungerer etter forventet teknisk stand.

Sikkerhetskopier, oppdateringer

I vår supportavtale så blir hjemmesiden din sikkerhetskopiert hver eneste dag og gjennom vår løsning så er det også superenkelt å skru klokken tilbake igjen dersom det skulle oppstå tekniske problemer. Vi sørger også for å holde den teknisk oppdatert dersom det kommer sikkerhetsoppdateringer og andre tekniske oppdateringer til både WordPress og tilhørende tema og utvidelser.

Forutsigbarhet

Vår supportavtale løper i ett år om gangen frem til du selv sier den opp. Det er en fast årspris som gir deg mye for pengene i forhold til om du skulle betalt for tjenestene separat uten supportavtale. Men vi forbeholder oss retten til å justere årprisen av hensyn til konsumprisindeks og markedspris.

Hva er inkludert?

I vår supportavtale er følgende inkludert:

  • Daglige sikkerhetskopier
  • Teknisk overvåking av nettside
  • Inntil fem timer webutvikling

Nytt i 2022 er muligheten til å også få Supportavtale + hosting, mot et tillegg på 1000 kroner per år. Denne innebærer også at vi hoster nettsiden din. Avhengig av hvordan avtalen med din host er i dag, så kan det bety at du kun trenger å forholde deg til oss i Fairmedia når det kommer til nettsiden din, både med tanke på domene, serverplass og hjemmeside.