Med hver webløsning tilbyr vi en supportavtale. Og den kan være svært nyttig.

Vår supportavtale er ganske unik fordi du bestemmer hvor omfattende denne skal være. I korte trekk innebærer det at du får et sikkerhetsnett ved at Fairmedia tar fullt ansvar for at nettsiden din er oppdatert til nyeste versjon og at den teknisk fungerer som den skal. Nytt i 2022 er at den også innebærer daglige sikkerhetskopier som gjør at dersom siden går ned på grunn av en teknisk feil, så skal det gå ganske kjapt å gjenopprette siden til fungerende stand.

Overordnet webmaster

Med en supportavtale fra Fairmedia blir vi en slags overordnet webmaster. Vi gir deg fritt spillerom til å gjøre hva du ønsker med din nettside som er levert av oss, mens vi kan bistå med teknisk hjelp og prioritert support dersom noe skulle skje med nettsiden. Vi lover å gi deg en tilbakemelding innen 24 timer dersom du lurer på noe, og innen 12 timer dersom det er en kritisk feil på siden.

Vi kan også bistå med innholdsproduksjon, oppdatering av elementer på nettsiden i backend og hjelp til tilpasning av elementer som skal være på nettsiden. Supportavtalen inkluderer mindre oppdateringer. Større oppdateringer går på løpende oppdateringer i henhold til vanlig timeliste.

Forutsigbarhet

En supportavtale hos Fairmedia løper i et år om gangen og den løper til den blir sagt opp. Årsprisen er fast og tar ikke hensyn til hvor mye arbeid som blir gjort i løpet av en påløpt periode. Men Fairmedia forbeholder seg retten til å endre prisen dersom det viser seg at det har mer eller mindre å gjøre enn forventet da avtalen ble inngått.

Supportavtalen er ikke påkrevd, men den er anbefalt i forbindelse med våre webløsninger. På den måten er du også sikret at kvaliteten blir bevart.